Setmanari d'informació local - 138 anys

'La Saga d'Atlas i Axis' s'editarà en català i es podrà llegir a les biblioteques de les Balears

29913

'La Saga d'Atlas i Axis', del mallorquí Pau Rodríguez Jiménez-Bravo (Pau), és un còmic d'aventures per a tots els públics que ha estat tot un èxit internacional i que fins ara ha estat publicat en 9 llengües: francès, espanyol, italià, polonès, holandès, rus, alemany, anglès i, el proper setembre, en xinès.

«Sovint ens queixem que no hi ha prou còmics en català... De què serviria si no els llegim? Segons moltes editorials, hi ha massa pocs lectors per fer rendibles les tirades. Tendran raó?», es demana Pau.

Pau ha obert un projecte de micromecenatge a la plataforma Verkami perquè l’edició en català sigui la desena llengua de publicació d’aquest còmic. Necessitava aconseguir 16.000 € i els ha aconseguit.

Una vegada assolit l'objectiu inicial, Pau ha afegit tres objectius més: 16.500 € perquè es pugui llegir a les biblioteques públiques de les Balears, 20.000 € perquè estigui disponible a les bibilioteques públiques de Catalunya i 23.000 € perquè arribi al País Valencià. Finalment, ha arribat a aconseguir 16.550 €.

«Vos agraesc moltíssim tot el suport que heu donat a aquesta iniciativa a priori tan difícil, compartint anuncis, fent córrer la veu, etc! Gràcies a voltros, no només els vostres podran llegir 'La Saga d'Atlas & Axis' en la seva llengua materna, sinó que també ho podran fer els usuaris de les biblioteques públiques de les Illes Balears, i també el llibre estarà a la venda en llibreries aquest pròxim Nadal», ha anunciat Pau.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.