Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Inca: «La Ronda Nord és indispensable per a qualsevol negociació»

29911

El Pi d'Inca ha presentat aquest dilluns el seu programa electoral per als propers comicis municipals del 26 de maig. El programa inclou cinc actuacions prioritàries i quatre propostes dins els compromisos principals de la formació a Inca.

Així, Gori Ferrà ha explicat que una de les prioritats és la Ronda Nord, «completa, sostenible i respectuosa amb els valors paisatgístics i medi ambientals, per mobilitat ràpida i per esbarjo, esports i oci. La Ronda Nord és indispensable per a qualsevol negociació».

En segon lloc, s'han referit a la revisió, actualització i posada en marxa del Pla de Dinamització Comercial d’Inca i, en tercer, l'impuls definitiu del tercer polígon.

En penúltim lloc, a les accions prioritàries, trobam el Pla Estratègic d'Inca que inclou: la rehabilitació integral del nucli antic, tant dels espais públics com dels privats, amb criteris d’eficiència energètica i importants bonificacions i incentius fiscals, el pla Pla de reactivació econòmica i la reforma integral de la Gran Via Colom.

Per últim, Ferrà ha citat l'execució de la plaça dels Pobladors.

«Abans hi havia 2 temes puntals: Teatre principal i Ronda. La nostra desesperació ha estat en veure que es xarrava molt del Teatre però no de la Ronda. Xapó pel teatre, tot i els endarreriments, però una legislatura no es pot quedar això», ha remarcat el candidat a batle, Gori Ferrà.

Amb aquestes cinc prioritats en marxa, El Pi d'Inca proposa quatre noves actuacions:
1. Nou Pla de Circulació i ampliació de la zona de vianants del centre amb l’objectiu de descongestionar el trànsit al centre de la ciutat i aconseguir una zona urbana més adaptada als vianants i a les bicicletes. Conseqüència de l’execució de la nova Ronda Nord.
2. Noves instal·lacions esportives: bike parc, nou pavelló cobert al Mateu Canyelles i reforma integral de la piscina coberta.
3. Coberta multifuncional a la plaça Lledoners; fer una senzilla actuació per incrementar i millorar les activitats de la plaça i la barriada.
4. Elaborar i implantar un pla d’embelliment i neteja de la ciutat en tots els aspectes que inclogui: carrers, voravies, places, parcs, entrades al municipi, zones infantils, enllumenat i jardineria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.