Setmanari d'informació local - 138 anys

Melià es compromet a fer més pàrquings per «solucionar els problemes de mobilitat» de Palma

29909

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, s'ha compromès a fer més pàrquings per «solucionar els problemes de mobilitat». Aquesta és una de les mesures que s'inclouen dins del pla de la formació per «millorar la circulació a Palma» i que també inclou la signatura de convenis amb propietaris de solars per habilitar-los com aparcaments.

Així s'ha expressat Melià aquest dilluns durant l'aprovació del programa electoral per part del comitè local d'El Pi Palma. «Aquesta pròxima legislatura ha de ser la legislatura de la mobilitat, hem de ser capaços de proposar accions valentes per donar solucions als problemes reals de la gent i a El Pi estam preparats per fer-ho», ha apuntat. Segons Melià, «fa mesos que escolt les demandes dels palmesans i palmesanes, i tothom coincideix amb el mateix: Palma és intransitable».

Melià, que ha reivindicat que «la gent d’El Pi som el canvi tranquil que Palma necessita, un equip amb experiència de gestió i amb projectes clars i realitzables». El candidat d'El Pi Palma ha puntualitzat que «farem feina per aconseguir una Palma més centrada, lluny dels extremismes i el conflicte i a prop de les persones i els seus anhels, hem de reconnectar amb els ciutadans i ciutadanes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.