Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «El treball incansable de l'OCB és imprescindible quan es qüestionen drets lingüístics»

29873
Ensenyat i la resta del grup de MÉS durant la Diada. | MÉS per Mallorca

El candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha remarcat aquest dissabte el «treball incansable» realitzat per l'Obra Cultural Balear (OCB), al qual ha qualificat d'«imprescindible quan es tornen a qüestionar els drets lingüístics».

Durant la Diada celebrada a la plaça Major de Palma, Ensenyat ha fet referència a les polèmiques que alguns partits i organitzacions han protagonitzat durant la legislatura i on es posaven en dubte «alguns dels drets lingüístics aconseguits fa temps».

Per part seva, la coordinadora i candidata al Consell de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha argumentat que «el treball per a garantir i potenciar la llengua i cultura pròpies ha de fer des de les institucions, però és impossible dur-la a terme amb una societat civil organitzada que reivindiqui i acompanyi».

A la Diada hi han assistit la número dos al Parlament Fina Santiago i el número dos en el Consell, Guillem Balboa. També ho han fet Neus Truyol, candidata de MÉS per Palma, Catalina Ensenyat, número quatre en les llistes de Cort, i Rosa Cursach, directora de l'IBDona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.