Setmanari d'informació local - 138 anys

El Centre Balears Europa prepara un seguit d'actes per commemorar el Dia d'Europa

29857
El Centre Balears Europa organitza sengles activitats durant tota la setmana. | dBalears/Arxiu

El Centre Balears Europa (CBE) organitza, un any més, el Concert del Dia d'Europa per al pròxim 9 de maig, que enguany anirà a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. Serà l'acte central de la celebració a les Illes Balears, que es desenvolupa del 6 a l'11 de maig amb activitats per a tots els públics.

Així, la sala Aljub del Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard acollirà dijous dia 9 a les 18 h la representació del Vals de les hores d'Amilcare Ponchielli, a càrrec de l'alumnat de dansa clàssica del Conservatori, i la interpretació de diverses peces musicals per part del Quartet de saxòfons del mateix centre (Carmen, de G. Bizet; Andante et scherzo d'E. Bozza i Premier Quatuor, de J.B. Singelée) i de West Side Story, de L. Bernstein, per part del Quintet de metalls.

Amb la participació de l'alumnat del Conservatori en aquest concert institucional, el CBE pretén «posar en relleu el gran nivell i la professionalitat dels estudiants i del centre que els està formant».

Per la seva banda, el divendres 10 de maig a les 20 h s'oferirà la ponència 'Quo vadis, Europa?' a la Sala Noble del Casino Maonès a Menorca. A continuació hi haurà un recital poeticomusical amb l'actriu Laura Pons i Olives i la guitarrista Ícar Toset i Peña.

Per als infants, el CBE prepara un espectacle de jazz a Manacor en el marc del Dia d'Europa Petit, el dissabte dia 11. A més, durant tota la setmana es realitzaran contacontes i tallers educatius a 9 biblioteques de Mallorca.

Finalment, un any més, alumnes de diferents centres educatius simularan una sessió del Parlament Europeu a l'Auditòrium de Palma. Aquesta és una activitat organitzada pel Lycée Français amb la Conselleria d'Educació i Universitat i amb el suport del CBE per als dies 8 i 9 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.