Setmanari d'informació local - 138 anys

La web de reserves per a accedir a Formentera en vehicle des de l'abril un total de 2.127 reserves

29841

La pàgina web 'formentera.eco' per a accedir a Formentera en vehicle ha registrat des del 15 d'abril 2.127 reserves per a accedir amb vehicle a Formentera al juliol i agost.

La institució ha informat que la web està ja disponible en sis idiomes, implementant-se des d'aquesta setmana les traduccions en italià, francès i alemany. Del total de reserves realitzades, 1.052 corresponen a vehicles de visitants; 357 són vehicles de residents a Formentera i la resta són vehicles amb condicions especials.

El portal està dividit en quatre apartats. El primer és el motor de cerca perquè els turistes triïn els dies que viatjaran a Formentera i realitzin la reserva. Segons ha informat el Consell, els visitants hauran de pagar un euro al dia per cotxe i 0,50 per moto.

La segona part està dedicada a les persones, empreses o vehicles amb condicions especials i que amb un sol tràmit podran emetre l'autorització per a tota la temporada. En aquest apartat s'inclou als residents que podran realitzar les seves altes per a aconseguir l'autorització, gratuïta i sense límit de quota.

En la tercera secció, segons el Consell, s'ha introduït un espai perquè els usuaris comprovin si han realitzat la reserva correctament i, a més, s'ha inclòs un altre apartat amb la informació del projecte i material per a descarregar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.