Setmanari d'informació local - 138 anys

Veïnats de Palma participen en la sembra d'arbres en el bosc urbà del canòdrom

29837

Un grup de veïnats han participat aquest divendres en el procés de sembra d'arbres del bosc urbà del canòdrom de Palma, activitat amb la qual es cerca implicar els residents de la zona.

Segons ha informat Cort, han col·laborat membres de les associacions de veïnats d'es Fortí i del Camí de Jesús, a més de la Federació d'Associacions de Veïnats de Palma. Els regidors de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne i d'Economia, Hisenda i Innovació, José Hila i Adrián García, respectivament, també han participat.

Les obres del bosc urbà del canòdrom varen començar el mes de juliol passat i la previsió és que finalitzin entre juliol i agost d'enguany. El projecte contempla que es plantin uns 280 arbres autòctons. També s'incorporaran milers d'unitats d'arbustos i s'instal·larà una tirolina de trenta metres, entre altres qüestions.

El sistema de drenatge que incorpora el parc permetrà que l'aigua de pluja s'autogestioni i es complementarà amb sistemes de reg amb aigua regenerada. L'objectiu és que l'espai sigui més fresc i que la vegetació funcioni millor.

El pressupost d'adjudicació de l'obra va ser de 853.050 euros procedents de la Llei de Capitalitat. La parcel·la del canòdrom té més de 16.000 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.