Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma presenta un llibre que recull les polítiques impulsades pels 'ajuntaments del canvi'

29811

El batle i candidat a la batlia per MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha presentat aquest dijous el llibre 'Ajuntaments pel canvi: menys del que volien, més del que es pensaven'.

Segons ha informat MÉS, també han participat en la presentació del mateix la número dos dels ecosobiranistes, Neus Truyol i el politòleg especialitzat en moviments socials i polítiques públiques, Ricard Vilaregut.

El llibre s'ha presentat en roda de premsa davant l'Oficina Antidesnonaments de Palma i es presentarà durant l'horabaixa d'aquest dijous en la llibreria Lluna de Palma. «Durant aquests anys de govern, Palma ha format part, per la seva batlia i per les polítiques desenvolupades, de les ciutats del canvi com Barcelona, Madrid, Saragossa o València», ha assegurat Truyol, que ha volgut detallar algunes de les mesures desenvolupades durant la legislatura com l'obertura de l'Oficina Antidesnonaments.

També ha assegurat que han acabat amb «la corrupció del govern del PP i s'han impulsat polítiques per a millorar el benestar de les persones de Son Banya, a més de defensar el medi ambient i fer front als que volen suplantar la sobirania municipal per interessos particulars».

En aquest sentit, Noguera ha assegurat que els ecosobiranistes són «la garantia perquè Palma continuï sent una ciutat del canvi, una ciutat on s'han invertit les prioritats i que ara té com a repte convertir-se en una ciutat moderna i europea».

«Continuarem fent front davant aquesta voluntat dels interessos econòmics de suplantar la sobirania municipal, mentre altres partits fan el contrari perquè són els representants d'aquests interessos econòmics en el saló de Plens de l'Ajuntament», ha explicat.

En aquesta línia, ha defensat un govern «per a les persones amb una autèntica voluntat de canvi per a les ciutats davant aquells que volen dividir-nos». En aquest sentit, Noguera ha insistit en la necessitat que Palma «continuï formant part d'aquesta xarxa de ciutats com Barcelona, Madrid, Saragossa i València, per a continuar amb les polítiques del canvi i afrontar conjuntament els principals problemes compartits».

.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.