Setmanari d'informació local - 138 anys

«Som aquí per la Llengua, la Cultura i els Drets Civils» serà el lema de la Diada de l'OCB d'enguany

29799

L'Obra Cultural Balear ha presentat aquest dijous la nova Diada per la Llengua i la Cultura, que enguany afegeix, també, la reclamació dels Drets Civils.

Com cada any que s'ha fet, a la Diada 2019 serà essencial la participació de totes les persones que hi assisteixin, ja que, entre totes, ajudaran a fer visible el lema d'enguany: 'Som aquí per la Llengua, la Cultura i els Drets Civils'.

La Diada per la Llengua, la Cultura i els Drets Civils es farà el proper dissabte 4 de maig a la plaça Major de Palma i comptarà amb la participació de diverses expressions de cultura popular i també amb diversos elements reivindicatius.

Començarà a les 17 hores amb una sèrie d’actuacions a la Plaça Major, en paral·lel a la Plaça d’Espanya començarà un cercavila, la gent que vengui amb tren, i uns xeremiers i una batucada amb els Deixonats aniran cap a la Plaça Major.

A les 17 hores també hi haurà Cucorba a la Plaça Major, devers les 18 h començarà Al-Mayurqa i posteriorment hi haurà una sèrie d’intervencions, es farà una lectura del manifest i «hi haurà alguna sorpresa», expliquen des de l'OCB. També hi haurà actuació dels Castellers de Mallorca.

«És molt important que la gent hi sigui present i faig una crida perquè aquest dia 4 hem de tornar fer història, hem de seguir marcant la línia històrica que ha seguit l’Obra Cultural Balear sortint al carrer i reivindicant els valors que fa 57 anys que la nostra entitat defensa. En aquests moments d’incertesa, en aquests moments on s’estan posant en qüestió moltes de les fites assolides, és important tornar-ho a fer, és important sortir al carrer fent una demostració de força de tota la gent que té un mínim de sensibilitat en favor de la llengua i la cultura pròpia d’aquesta terra», remarca el president de l'OCB, Josep de Luis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.