Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Premis Rosa Bueno 2019 al compromís amb la Participació Ciutadana ja tenen guanyadors

29753

Els Premis Rosa Bueno 2019 al compromís amb la Participació Ciutadana ja tenen guanyadors. Així, el jurat integrat per diferents regidors i regidores de la corporació, membres de la Federació d’Associacions de Veïns i de la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector ha valorat entre un total de catorze candidatures presentades a aquests premis i ha decidit distingir les següents entitats:

a)Premi a l’Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social: Associació de Veïns Nova Son Roca

b)Premi a l’impuls a la participació juvenil: Associació de Veïns Secar de la Real

c)Premi a l’impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d’exclusió social: la batucada de nins i nines de Son Gotleu Colomets per la Pau

Aquests premis consten d’una categoria que distingeix així mateix la trajectòria en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu. Enguany la persona designada amb aquest premi és Alexandre Segura Camacho, qui fou batle del barri del Molinar i dedicà molts esforços a treballar amb la inclusió social. Segura fou també el fundador de l’Associació de Veïns “Bogar i Ciar” del Molinar i impulsà multitud de lluites ciutadanes i lluità per la legalització de les Associacions de Veïns 1976/77. Com a membre de la junta directiva de la Federació d’Associació de Veïns de Pama va participar activament en la recuperació de la festa del Diumenge de l’Àngel i la Nit de Sant Joan.

Cal recordar que els Premis Rosa Bueno a la participació ciutadana es recuperaren l’any passat amb l’objectiu de contribuïr a visibilitzar la feina que fan les entitats de Palma, recordar la figura de la líder veïnal Rosa Bueno i ajudar a enfortir el teixit veïnal de la ciutat.

Atès que enguany l’època de lliurament d’aquests premis hagi coincidit amb el període electoral, l’àrea de Participació Ciutadana, la Federació d’Associacions de Veïns de Palma i les entitats que proposen les han consensuat que enguany la gala se celebri després de les eleccions municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.