Setmanari d'informació local - 138 anys

UGT proposa un «pacte d'esquerres» que permeti la formació d'un Govern «progressista»

29735
ejecutiva alejandro texias ugt baleares sindicato ok

El sindicat UGT ha demanat aquest dilluns al PSOE que lideri les negociacions per a aconseguir un «pacte d'esquerres» que permeti la formació d'un Govern «progressista» que posi en marxa una agenda social «valenta» de cara a la pròxima legislatura, en relació als resultats electorals després dels comicis generals del 28 d'abril en els quals el PSOE ha obtengut la victòria a les Balears i arreu de l'Estat espanyol.

«Volem un Govern progressista amb una ruta social que prioritzi les necessitats de les persones i que tiri endavant avanços laborals, socials i democràtics significatius», han expressat des d'UGT, els qui han ressaltat la participació «històrica» de la ciutadania en els comicis.

Derogació de la reforma laboral
A més, el sindicat ha recordat les deu propostes per al «gir social» que va presentar als partits polítics entre les quals han destacat l'aposta per un model productiu «sostenible» i la derogació de la reforma laboral del PP per a «acabar amb la precarietat» laboral.

Així mateix, UGT també ha reclamat la derogació de la reforma de les pensions i el «blindatge» en la Constitució de la seva actualització segons l'IPC, així com una reforma fiscal que permeti «recaptar més i de manera més justa».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.