Setmanari d'informació local - 138 anys

Rosa Cursach: «Hem de reflexionar sobre per què els partits territorials de les Balears no arriben a Madrid»

29725

La candidata de la coalició Veus Progressistes al Senat, Rosa Cursach, ha sostengut aquest dilluns que la formació ha de «reflexionar» sobre els motius pels quals «els partits territorials» de les Balears «no aconsegueixen representació» a Madrid.

«Hem de fer una reflexió sobre què passa a les Balears quan hi ha altres comunitats en les quals els partits d'àmbit territorial obtenen representació i aquí no», ha manifestat en declaracions a Europa Press.

En aquest sentit, Cursach ha ressaltat que a les Illes la tendència és votar a partits estatals en les eleccions espanyoles. «En aquests comicis les forces territorials no han estat tan potents com en altres ocasions, a excepció dels resultats a Catalunya i al País Basc», ha apuntat.

Pel que fa als resultats aconseguits per la coalició integrada per MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, Ara Eivissa i Esquerra Republicana de Mallorca, la també directora de l'Institut Balear de la Dona (IBD) ha assenyalat que «no han estat els resultats esperats ja que ha primat el vot útil a partits estatals», en referència al PSOE i a Unides Podem.

«Ens hem quedat molt lluny del Congrés i a les portes del Senat», ha expressat Cursach.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.