Setmanari d'informació local - 138 anys

Biel Company atribueix els resultats a la fragmentació de la dreta

29717

El líder del PP a les Balears, Biel Company, ha felicitat el PSOE per la seva victòria en les eleccions espanyoles d'aquest diumenge i ha atribuït l'èxit dels socialistes a «la fragmentació del vot de la dreta».

«Hem de reconèixer que són uns mals resultats per al PP, no hi ha cap dubte, i volem felicitar el PSOE per ser el partit que ha guanyat aquestes eleccions», ha explicat en roda de premsa.

En aquesta línia, ha destacat que l'estratègia del PSOE per a mobilitzar l'esquerra «li ha donat un bon resultat enfront de la gran baixada» del PP.

En relació als pròxims comicis autonòmics i municipals del 26 de maig, el líder popular ha confiat que els resultats seran «molt diferents» i ha insistit que treballaran per «fer entendre als ciutadans de les Balears que aquesta fragmentació del vot de la dreta beneficia l'esquerra».

Per la seva banda, la candidata del PP al Congrés, Margalida Prohens, ha reconegut «els mals resultats» registrats en aquestes eleccions espanyoles i ha confessat que des de la formació ja sabien que «l'escenari era difícil».

«Fins a pobles on sempre hem tengut majoria absoluta ens hem vist arrossegats per aquesta tendència estatal, però creim que en les eleccions del 26M tornarem a tenir els resultats que tradicionalment ha tengut el PP», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.