Setmanari d'informació local - 138 anys

Damià Rotger i Miquel Segura, guanyadors dels premis de poesia i narrativa Vila de Santanyí

29693
Segura i Rotger entre els membres del jurat i les autoritats. | Ajuntament de Santanyí

El Teatre Principal de Santanyí ha sigut l'escenari per descobrir els noms dels guanyadors dels premis de narrativa i poesia del municipi.

Així, la XXXIV edició del Premi Bernat Vidal i Tomàs ha estat pel recull de poemes de Damià Rotger Miró titulat 'Arèola'. I el guanyador de la segona edició del Premi Antoni Vidal Ferrando de Narrativa ha sigut per la novel·la 'Les restes del naufragi' de Miquel Segura Aguiló. Així mateix, el jurat també ha volgut destacar l'obra 'Ras i curt' de Victor Llopis Capdevila, a qui ha dedicat una menció especial.

El jurat format per Antònia Vicens Picornell, Ponç Pons i Antoni Clapés, per poesia, va arribar al seu veredicte per unanimitat; mentre que el format per Gabriel Janer Manila, Lucia Petrelli i Carles Cabrera, per narrativa, va decidir el seu veredicte per majoria. Tot i no arribar al mateix nombre d'obres presentades de les edicions anteriors, s'ha superat la seixantena entre els dos guardons.

Durant l'acte de lliurament dels premis la regidora de Cultura, Ricarda Vicens destacat la participació en els premis, així com la qualitat de les obres. Especialment si es té en compte que era la segona vegada que es convocava el premi de narrativa.

El Premi Antoni Vidal Ferrando està guardonat amb 5.000 euros més la publicació de l'obra, i el Premi Bernat Vidal i Tomàs amb 3.500 euros, i també la publicació. Les obres ja editades s'espera poder presentar-les durant les festes de Sant Jaume de 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.