Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa critica el «conformisme» de Pedro Sánchez i reivindica una «revolució social»

29683

El candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa, ha reivindicat aquest divendres una «gran revolució social» liderada per un acord entre «forces d'esquerres, progressistes, transformadores i feministes per a derrotar la dreta i la ultradreta».

Així, en una trobada amb els mitjans, Balboa ha criticat la «resignació i el conformisme» del president del Govern i candidat a la reelecció pel PSOE, Pedro Sánchez, i ha defensat reformar la Constitució espanyola per a «blindar nous drets» i arribar a un model d'Estat republicà i laic.

Entre altres coses, ha recordat propostes de la seva formació com «prohibir que un dirigent cobri 12 vegades més que l'empleat que menys cobra», derogar la reforma laboral i dur a la Carta Magna la defensa del medi ambient i del col·lectiu LGTBI, unes normatives que «ja existeixen a les Balears però que són necessàries a escala estatal».

El candidat de Veus Progressistes ha advocat per iniciar una «revolució per a canviar el model social», la qual cosa, a parer seu, ha de ser la resposta a una campanya electoral «condicionada per un marc emocional i mental imposat des de la dreta i la ultradreta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.