Setmanari d'informació local - 138 anys

La llista de MÉS a Marratxí cerca «revalidar i liderar un nou govern progressista»

29651

El grup municipal de MÉS a l'Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dijous la seva llista completa per a les eleccions del 26 de maig i ha assegurat que aquesta candidatura, encapçalada per l'actual batle, Joan Francesc Canyelles, servirà per a «revalidar i liderar un nou govern progressista».

La formació ha explicat que la candidatura combina perfils de llarga experiència municipal amb uns altres «més joves». Així, seguiran al batle els actuals regidors de Serveis Socials i d'Educació, Cultura i Esport, Aina Amengual i Josep Ramis.

El número quatre és Daniel Mas, professor d'educació física de formació que treballa actualment en una empresa familiar. Li segueix la treballadora social Lia Amengual i l'educadora Bego Ferretjans. Els números set i vuit són els també regidors Sion Mates i Magdalena Moreno.

La resta de la llista de MÉS per Marratxí estarà formada per Maria Fiol, Pep Serra, Marçal Trias, Macià Ensenyat, Sebastià Antich, Xisca Mulet, Aina Maria Roman, Francesc Xavier Alomar, Aina Cànaves, Miquel Sastre, Lila Thomas, Josep Valero i Miquel Rosselló.

Per part seva, el candidat a la reelecció com a batle de Marratxí ha declarat que «els quatre primers anys de govern progressista a Marratxí han estat només el principi de la transformació del municipi a través de polítiques d'esquerres liderades per MÉS».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.