Setmanari d'informació local - 138 anys

Bonet i Cladera demanen el vot per al PSIB a Sóller per a «per a frenar la dreta»

29641

El candidat socialista al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, han demanat aquest dijous en la localitat de Sóller (Mallorca) el vot per al PSIB «per a frenar la dreta a Sóller, Mallorca, les Balears i Espanya».

Segons ha informat el PSIB-PSOE, tots dos candidats han coincidit a assenyalar que els drets socials «estan en joc», i que no es pot permetre «un pas enrere en el camí».

«Els ciutadans han de continuar avançant, no podem caure en l'espiral de reculada que planteja la dreta» i per això, ha advertit s'ha «d'evitar la falsa confiança de les enquestes i fer una participació massiva en les eleccions».

Bonet ha destacat la importància de les iniciatives empresarials que han visitat, ja que «han aconseguit col·locar el producte local i artesà de Sóller com un referent internacional», i en aquest sentit, ha remarcat que «des del Govern i el Consell de Mallorca hem treballat intensament per a promoure el producte local i donar suport al comerç de proximitat».

Finalment, han mantengut una reunió amb membres d'associacions del tercer sector de Sóller, on han pogut conèixer la seva tasca i reivindicacions i s'han compromès a treballar «per a fer polítiques centrades en les persones, des de la proximitat i l'escolta activa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.