Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat vol «recuperar els joves que s'han vist obligats a fer el seu treball a l'estranger»

29615

El president del Consell de Mallorca ha apostat aquest dimecres per «recuperar, des de ja, els joves de les Illes que s'han vist obligats a fer el seu treball a l'estranger» i ha afegit que la societat «no és plenament conscient del potencial que els envolta».

Així ho ha manifestat Ensenyat durant el seu discurs en l'acte de Lliurament d'Honors i Distincions de Mallorca a Alcúdia on, en aquest sentit, ha considerat que «no es pot perdre tot aquest talent» i que, «si no es fa, serà més difícil avançar com a societat».

«No només s'ha de fer per la consecució de premis com els d'avui, sinó pel bé de tots perquè si de veritat es vol apostar pel futur de la societat, s'ha de valorar com es mereix. Aquesta és la diferència entre l'èxit i el fracàs», ha sostengut.

Així mateix, ha volgut recordar que aquest dimecres es compleixen 40 anys del Consell de Mallorca i ha apuntat que durant aquest temps «s'ha treballat amb la ferma voluntat de servir als veïns, des de la proximitat, i oferint serveis pròxims amb vocació de resoldre els seus necessitats».

«Avui, Mallorca és, sens dubte, millor que el 1979, quan tot estava per fer i els municipis tenien unes mancances importants. Calia començar de nou a construir una administració posant a les persones al centre de les polítiques a partir del compromís compartit de les institucions i la ciutadania», ha afegit Ensenyat.

En aquest sentit, ha subratllat que, en 40 anys Mallorca ha viscut un «canvi extraordinari» i ha esdevengut un «referent de transformació social», que ha estat possible «gràcies a l'empenta de tots els càrrecs electes».

Finalment, ha llegit unes paraules de l'expresident de la institució insular Jeroni Albertí, que no ha estat present per raons de salut. «Amb aquestes paraules, que avui, també faig meves, felicito felicitant també a tots els guardonats. Gràcies pel vostre esforç, dedicació i coratge. Sou un exemple a seguir», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.