Setmanari d'informació local - 138 anys

Veus Progressistes, decidits a pactar i propiciar un govern d’esquerres a l’Estat

29611

Veus Progressistes ha celebrat aquest dimecres l’acte central de campanya a la Fàbrica Ramis d’Inca rodejats de més de 400 persones.

El candidat de la coalició formada per MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, Ara Eivissa i Esquerra Republicana, Guillem Balboa, ha animat els assistents assegurant que el 28 d’abril «comença la revolució de les persones».

Segons ha dit Balboa, Veus Progressistes compta «amb la proximitat, on som imbatibles» per fer la darrera empenta abans de les eleccions generals i «ser imparables». Balboa ha dit que vol impulsar una revolució perquè «ara mateix ser demòcrata, defensar els drets civils i socials, voler la igualtat i la llibertat dels pobles i les persones, no conformar-se és autènticament revolucionari».

Balboa també ha assegurat que Veus Progressistes és «el projecte polític de la majoria de la gent» i que els propostes de la coalició «encaixen a amb les aspiracions de la majoria». A més, el candidat ha marcat alguns objectius clau de Veus Progressistes al Congrés, com són «els serveis públics, el canvi de model econòmic i la creació d’ocupació, garantir les llibertats i els drets civils i promoure una reforma constitucional des d’una òptica progressista i confederal».

En aquest context, Balboa ha assegurat que «s’ha de donar la paraula a la ciutadania i tornar a parlar de República, de sobiranies, de laïcisme i del paper de les forces armades, sense tuteles, sense pors i amb consens». A més, Balboa ha destacat que MÉS i Veus
Progressistes «sabem pactar i ho hem demostrat» i ha reivindicat la seva candidatura com la millor per «propiciar un govern d’esquerres».

A l’acte també han intervengut la candidata al Senat, Rosa Cursach, qui ha reivindicat que «les dones i les feministes encapçalam una lluita que és de tota la ciutadania i que s’ha de lliurar a les mateixes entranyes de l’Estat». El número 4 de la llista al Congrés i president d’Esquerra Republicana a Mallorca, Mateu Matas ‘Xurí’, ha apel·lat «al vot per la democràcia» i ha convidat a «plantar cara als qui no volen democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.