Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem crida a la participació en les eleccions per «escriure el llibre i la història d'aquest país»

29577

La candidata d'Unides Podem al Congrés per les Balears, Antònia Jover, ha aprofitat aquest dimarts la seva visita a la parada instal·lada per la formació a la plaça Espanya de Palma amb motiu de la celebració de Sant Jordi, per a fer una crida a la participació en les eleccions generals del 28 d'abril i «escriure el llibre i la història d'aquest país».

En aquest sentit, ha afirmat que és «l'únic partit que garanteix el compliment de la Constitució i la posada en marxa de polítiques progressistes, feministes, ecologistes i de justícia social».

Així, Jover ha passejat per la ciutat amb el seu número dos, Lucía Muñoz, que, per part seva, ha remarcat que diumenge que ve es poden «canviar moltes coses» amb el vot i ha insistit que «Espanya és un país que ha demostrat que es mobilitza per a combatre els problemes».

Les candidates han participat en una 'performance' en la qual s'escenificava, amb unes fictícies cartes del tarot, «què li espera a la ciutadania si governen els tres partits de la dreta». Les han acompanyat altres membres d'Unides Podem: el candidat a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes; la número dos, Antonia Martín; el candidat a la batlia de Palma, Alberto Jarabo, i també la número dos, Sonia Vivas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.