Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern impulsarà la innovació educativa a través del programa 'Estades pedagògiques'

29575

La Conselleria d'Educació i Universitat ha presentat aquest dimarts el programa 'Estades pedagògiques entre centres educatius' per al curs acadèmic 2019-2020, una iniciativa que neix per a «impulsar la innovació educativa, facilitar que els docents s'observin, s'ajudin entre ells i intercanviïn bones pràctiques».

Segons ha informat la Conselleria, es tracta d'una resposta a les conclusions recollides en el Congrés d'Innovació Educativa, que va tenir lloc a Palma els dies 25 i 26 de gener de 2019, i que servirà perquè el professorat de fins a 30 centres públics d'Infantil, Primària i Secundària comparteixi metodologies i enfocaments didàctics.

Concretament, aquests professors rebran un formació inicial i dissenyaran juntament amb un altre col·legi un projecte educatiu per a dur a terme en aquestes «estades pedagògiques», que duraran màxim cinc dies i a les quals assistiran fins a quatre docents per centre. En finalitzar, els participants tornaran a ajuntar-se per a posar en comú «bones pràctiques metodològiques, de coordinació, de planificació i d'organització».

Educació ha afirmat que gastarà en aquest programa un màxim de 60.000 euros, que es repartiran entre una trentena de centres. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 de maig de 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.