Setmanari d'informació local - 138 anys

Teatre i concurs de panades, les novetats del Diumenge de l'Àngel d'enguany

29569

El Diumenge de l'Àngel, que tendrà lloc el proper diumenge 28 d'abril al Castell de Bellver, compta enguany amb novetats com visites teatralitzades per a conèixer els personatges lligats a la història del castell, una obra de teatre titulada 'Batwoman' i un concurs de panades.

Segons informa Cort en un comunicat, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, i el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Joan Forteza, han presentat aquest dimarts el programa de la festivitat, que il·lustra aquest any l'obra del pintor Luis López.

Així doncs, entre les 11.00 hores d'aquest diumenge, moment en què s'inicia la pujada al Castell de Bellver, i les 17.00 hores, se celebrarà una vintena d'activitats.

Pel que fa al nou concurs de panades, Cort ha detallat que per a participar cal tenir més de vuit anys, inscriure's abans del 25 d'abril a www.palma.cat, i presentar una panada casolana de carn i pèsols entre les 10.00 i les 11.00 hores de diumenge al Revellí del castell.

D'altra banda, hi haurà cinc passis al llarg del dia per a gaudir de les visites teatralitzades, que serviran per a donar a conèixer a alguns dels personatges lligats a la història de Bellver: Jovellanos, Joanot Colom i la Reina Violant.

Finalment, el programa del Diumenge de l'Àngel, que ha suposat aquest any una despesa de 16.911 euros, compta també amb cinc passis per a veure 'Batwoman', una obra de microteatre.

Com cada any, un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma traslladarà els ciutadans que així ho desitgin des del carrer Camilo José Cela fins al Castell de Bellver.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.