Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 Televisió cerca concursants per a un nou programa

29503

La televisió pública de les Illes Balears cerca concursants per a un nou programa de televisió que s'emetrà tots els dies de la setmana en horari de màxima audiència. Es tracta del concurs 'Jo en sé més que tu', en el qual nou illencs competiran cada dia per descobrir els números que obrin la caixa forta del programa i aconseguir guanyar milers d'euros.

Els concursants participen en grups de tres persones. Per això un equip de selecció del programa està en aquests moments realitzant una cerca de concursants que vulguin passar una bona estona, demostrin les seves habilitats i saviesa i estiguin disposats a guanyar milers d'euros. Per a això hauran de presentar-se en equips de tres participants amb alguna relació entre ells: companys de treball, membres d'una mateixa família, amics de tota la vida…

Els interessats a participar en el càsting poden posar-se en contacte amb el programa en el telèfon 971 575 887 o en el mail joensemes@ib3tv.com.

A 'Jo en sé més que tu' es posa en joc cada dia una quantitat de doblers. A partir d'una sèrie de proves els concursants hauran d'anar aconseguint descobrir els deu dígits que componen el codi secret que obri la caixa forta. L'equip de concursants que l'aconsegueixi, se'n durà tots els doblers que contengui la caixa en el seu interior. El programa, en fase de preproducció, està previst que s'estreni el mes vinent de maig i s'enregistrarà i produirà íntegrament a les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.