Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Pedro Sánchez: «Volem per a Espanya el que Francina Armengol està fent a les Balears»

29495

El Palau de Congressos de Palma ha quedat petit per a les més de 2.500 persones que han assistit a traslladar el seu suport al candidat al Govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, qui ha participat en l’acte central de campanya del PSIB-PSOE acompanyat per la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila.

Sánchez ha mostrat el seu compromís: «La part fiscal del Règim Especial per a les Balears que ens queda per aprovar la tirarem endavant amb una majoria parlamentària més àmplia, després d’haver fet realitat el REB, l’obligatorietat del servei públic del transport aeri entre Menorca i Madrid o el cable elèctric entre Mallorca i Menorca».

Tot plegat, ha reconegut Sánchez, perquè «a Madrid hi havia un Govern que empatitzava amb les demandes de les Balears, però sobretot, perquè hi ha una extraordinària presidenta de les Illes que ha defensat els drets i les potencialitats de les Balears».

Sánchez també ha explicat que moltes de les mesures que ha impulsat el Govern espanyol tenen la seva inspiració en les del Govern d’Armengol, fent referència al Pla de Lluita contra la precarietat laboral, el pla de retorn del talent juvenil o el pla d’ocupació per a joves.

Sánchez també ha fet referència a les Balears quan ha assegurat: «Vull per a Espanya el mateix que està fent Francina Armengol a les Illes, eliminant el copagament farmacèutic als pensionistes» o «amb les Balears com avantguarda de la transició ecològica que volem per al nostre país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.