Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen les obres per a la instal·lació d'un nou dipòsit d'aigües mixtes a la depuradora de Palma

29483

L'empresa adjudicatària del projecte de construcció i execució de les obres de l'estació de bombament i dipòsit i del col·lector interceptor de la depuradora de Palma ha començat les primeres actuacions per a la construcció d'aquestes infraestructures.

Segons ha informat Emaya, es tracta de la UTE Acciona Construcció SA - Acciona Aigua SA que, concretament, aquest dimecres ha habilitat un camí d'accés i el tancament de la parcel·la adossada a la depuradora Palma II, on s'ha de construir la nova estació de bombament i dipòsit de laminació.

L'actuació d'aquest dimecres servirà per a donar accés a la maquinària que dimecres que ve 24 d'abril realitzarà dos pous de 10 metres de profunditat i 15 centímetres de diàmetre, previst en l'estudi geo-tècnic per al dimensionament dels fonaments de la nova estació de bombament i dipòsit de laminació.

Un projecte de més de 20 milions d'euros
Cal recordar que l'execució del projecte de construcció i execució de les obres de l'estació de bombament i dipòsit de laminació de l'EDAR II i del col·lector interceptor es va adjudicar per un import de 22.609.330, 07 euros (més IVA) i un període de 18 mesos.

Una vegada realitzats aquests projectes es podran reduir en un 90 per cent els abocaments de la conca del Baluard del Príncep, i un mínim del 40 per cent dels abocaments totals, ja que la duplicació del dipòsit permetrà tractar també aigua d'altres conques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.