Setmanari d'informació local - 138 anys

Actúa Baleares impugnarà les «manipulacions» de Vox

29449

Actúa, el partit fundat per Baltasar Garzón i Gaspar Llamazares, ha criticat que Vox s'intenti apropiar del seu nom en aparèixer en les paperetes electorals de les properes eleccions com 'Actúa'.

Segons ha informat Actúa Baleares en un comunicat, aquesta polèmica està vigent «des de principis d'any, quan l'associació de Jorge Campos Círculo Balear es convertia en la branca de Vox a les Balears i prenia el nom d'Associació Ciutadana per la Tolerància, la Unitat i l'Acció a Balears, convertit en l'acrònim 'Actúa'».

«Des del principi varen tenir el desvergonyiment de acusar-nos d'apropiar-nos del seu nom, ignorant el fet que Actúa és un partit estatal registrat el 2017, per la qual cosa no cap la possibilitat que cap altra formació política pugui denominar-se com a tal en cap part de l'Estat espanyol», han explicat.

Actúa Baleares ha fet aquestes declaracions després que la Junta Electoral Central hagi permès a Vox Baleares posar en les paperetes la paraula 'Actúa'.

«Com és lògic, no ens quedarem de braços creuats i permetrem que la ciutadania ens confongui amb ells, ja que qualsevol associació ens causa moltíssim de mal», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.