Setmanari d'informació local - 138 anys

Xarxa arriba a Palma per a presentar 'La vida i el foc'

29443
180922JM XARXA A TARRAGONA BARRAQUES DE TARRAGONA TARRACO XARXA FRANCES APARICIO ALEX OCETE SERGI TOUS JAUME BLAZQUEZ PERE JOAN COMPANY LLEONARD MARTINEZ MIQUEL BERNASSAR PAU TECLAT AUTOR JOAN MATEU PARRA TARRAGONA CATALUNYA 22-9-2018 | JOAN MATEU PARRA

El proper dijous, 18 d’abril, el grup mallorquí Xarxa presenta el seu nou disc, La vida i el foc, al recinte de Sa Possessió de Palma. Un mes després de la publicació del seu nou àlbum, el grup original de Son Gotleu l’interpretarà per primera vegada a més de repassar els temes de la seva primera entrega, Lluny d’aquesta riba (autoeditat, 2015).

La vida i el foc és un disc compost per onze cançons amb les quals Xarxa ha renovat el seu compromís amb el rock i el mestissatge, explorant també per primera vegada sons d’arrel mediterrània. Amb un missatge més optimista i combatiu que mai, els mallorquins recuperen la simplicitat de les seves primeres cançons i s’acosten a temes d’actualitat, com la persecució i exili del raper Valtònyc. El disc ha comptat amb les col·laboracions d’artistes com Cesk Freixas, Joana Gomila, Frida, Clara Fiol, Vers Endins, Escarràs, Al-Mayurqa, Biel Majoral o OR, alguns dels quals també participaran del concert de presentació.

La banda Escarràs —que acaba de publicar el single del que serà el seu primer disc— serà l’encarregada d’obrir el concert, que començarà a les nou del vespre, abans que Xarxa pugi a l’escenari. En acabar, clourà la vetllada PD Pakaranka amb una sessió de música festiva i variada. Després del concert a Sa Possessió, Xarxa no atura i emprendrà una gira que té com a següent destí la sala La Nau de Barcelona, el 30 d’abril.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.