Setmanari d'informació local - 138 anys

El Camí reviu a Mallorca aquest cap de setmana

29441

Els dies 19, 20 i 21, gent d’arreu dels Països Catalans se citarà a Mallorca per a participar en una nova caminada d’El Camí. En aquesta ocasió, els participants realitzaran les tres primeres etapes d’El Camí a Mallorca: Alcúdia-Pollença, Pollença-Lluc i Lluc-Inca.

La primera etapa de Mallorca transcorre entre les localitats d’Alcúdia (port) i Pollença (poble). Aquesta és la primera etapa de l’illa perquè, si se segueix el '8' que conforma la unió de tots els trams que recorren els Països Catalans, a Mallorca s’arriba des de Menorca. Per tant, el port d’Alcúdia és el punt de partida d’El Camí a Mallorca. En aquesta primera etapa, els assistents es concentraran a les 9.30 hores al port d’Alcúdia i rebran informació. També es realitzaran visites guiades i explicatives per diferents indrets que s’aniran travessant. A Pollença, es preveu una visita guiada pel poble i, finalment, assistir al 'davallament'.

La segona etapa transcorrerà des de Pollença fins a Lluc, el dissabte. El punt de trobada serà el Pont Romà, a les 9.00 hores. Després d’una breu explicació sobre el Pont, s’emprendrà la marxa fins a Lluc, lloc on finalitza l’etapa i on s'explicarà la història del santuari.

El tercer i darrer dia es realitzarà la tercera etapa, entre Lluc i Inca. Els participants se citaran a les 9.00 hores a l’aparcament de Lluc, des d’on partirà la marxa. En arribar a Inca hi haurà dinar pels qui ho desitgin i ho hagin reservat prèviament.

Després d’anys de petites trobades i grans caminades, El Camí reviu a Mallorca i reprén la seva activitat més important, convidar gent de tot arreu a trepitjar les nostres sendes i conèixer millor el país. L’activitat és totalment oberta a tothom. Per qüestions d’organització i seguretat, és necessari omplir el formulari d’inscripció fent clic aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.