Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El mallorquí Pau obre un Verkami per a editar 'La Saga d'Atlas i Axis' en català

29437

El còmic és una eina fonamental per a crear afició a la lectura, especialment entre els públics més joves i els nouvinguts. La Saga d'Atlas i Axis, del mallorquí Pau Rodríguez Jiménez-Bravo (Pau), és un còmic d'aventures per a tots els públics que ha estat tot un èxit internacional i que fins ara ha estat publicat en 9 llengües: francès, espanyol, italià, polonès, holandès, rus, alemany, anglès i, el proper setembre, en xinès.

«Sovint ens queixem que no hi ha prou còmics en català... De què serviria si no els llegim? Segons moltes editorials, hi ha massa pocs lectors per fer rendibles les tirades. Tendran raó?», es demana Pau.

Actualment, Pau fa feina perquè l’edició en català sigui la desena llengua de publicació d’aquest còmic. I perquè sigui viable, ha creat un projecte de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami. El projecte només necessita 400 lectors compromesos abans de 15 dies.

En aquesta ocasió, l’edició en català serà una edició de luxe que costarà la meitat que en espanyol, i que serà enviada al domicili del col·laborador del projecte de franc. A més, el nom del col·laborador també apareixerà als crèdits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.