Setmanari d'informació local - 138 anys

El PalmaDansa 2019 comptarà amb 19 espectacles de dansa en diferents espais de la ciutat

29413

El festival PalmaDansa 2019, organitzat per l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de Cort, se celebrarà del 25 d'abril al 5 de maig i inclourà tot tipus de danses urbanes, música en directe i projectes locals.

Segons ha informat Cort en un comunicat, es tracta de tres setmanes intenses on la dansa contemporània serà la protagonista amb 19 espectacles que es faran a diferents espais de la ciutat.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha agraït el treball i la col·laboració entre institucions i ha assegurat que «apostar per la cultura és apostar per la matèria grisa i la intel·ligència col·lectiva».

«PalmaDansa és la nostra forma d'acostar la dansa contemporània a la ciutadania», ha explicat el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, mentre que la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha remarcat que el festival «és una cita imprescindible del calendari cultural de Palma».

El regidor de Cultura ha destacat com a eixos principals del programa una jornada dedicada al 'break dance' a l'antiga presó de Palma, el dia 27 d'abril, un espectacle de música en directe el 28 d'abril, un espectacle de dansa a La Soledat, el 5 de maig, espectacles de sala amb altres gratuïts al carrer, així com tallers de dansa socioeducativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.