Setmanari Sóller

134
anys

'La Crida per Palma' reivindica el dret a construir una República a Mallorca

29395

La Crida per Palma ha fet una acció simbòlica a l'escola Alexandre Rosselló.

14-04-2019Crida per Palma

La Crida per Palma ha reivindicat aquest diumenge la «necessitat» d'exercir el dret a l'autodeterminació i a «construir una república a Mallorca» durant un acte simbòlic en commemoració amb l'aniversari de la proclamació de la II República.

«Reivindiquem els valors republicans, però no és suficient, fa falta avançar cap a l'exercici del dret a l'autodeterminació i a la construcció d'una república a Mallorca», ha sostingut el candidat del partit a l'Ajuntament de Palma, Manel Domènech.

Així mateix, ha insistit que «el millor homenatge a la república és construir-ne una a Mallorca». «L'Estat espanyol és irreformable i la solució per a les classes populars no passa per la participació en les institucions de l'Estat», ha afegit Domènech.

En la mateixa línia s'ha expressat la número 2 de la candidatura a Cort, Laura Dorado, qui ha considerat que l'aposta política de la candidatura «passa pel municipalisme». «Les sobiranies es conquisten aquí i ara, no anant a Madrid a demanar almoina o amb propostes per a reformar l'Estat espanyol», ha resolt.

Des de La Crida per Palma han assenyalat que l'acció simbòlica ha tingut lloc a l'escola Alexandre Rosselló, inaugurada el 14 d'abril de 1934 per Emili Darder, l'últim batle republicà de Palma assassinat el 24 de febrer de 1937 pel franquisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris