Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP vol ara «reconquerir» les institucions

29383
El PP ha presentat aquest dissabte, en el Castell de Bellver de Palma, la candidatura al Parlament. | PP Balears

El candidat del PP al Parlament, Biel Company, ha presentat aquest dissabte la candidatura dels 'populars' a la Cambra autonòmica de cara als comicis del 26 de maig en la qual l'actual portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, serà la número 2 de la llista.

En declaracions als mitjans durant la presentació, que ha tingut lloc al Castell de Bellver, Company ha assegurat que l'objectiu de la candidatura és «recuperar les institucions» a través d'una candidatura que, segons ha sostingut, conjumina «experiència i joventut». «Estem en la reconquesta, sabem que ho podem fer», ha expressat Company, qui ha apuntat que les enquestes mostren un «gir cap al centredreta».

«Volem tornar a conquerir les institucions i per això estem avui aquí, en el Castell de Bellver, hem triat aquest escenari per a la reconquesta en positiu de les institucions i per a posar-nos al servei de la gent», ha manifestat Company, qui ha assegurat que el PP «resoldrà els problemes de la gent» en matèria d'habitatge, sanitat i serveis socials.

«Amb aquesta llista volem mirar cap a dins del partit, en aquests moments més que mai, però també amb referències de fora que es visualitzen en els números 4 i 8: María Antonia García, que procedeix del món educatiu i turístic, i la metgessa Bel Borràs», ha destacat Company, qui ha assegurat que la candidatura «recupera la il·lusió» i «farà que torni a sortir el Sol» a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.