Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi apel·la els indecisos per aconseguir representació al Congrés i al Senat

29381
Imatge de l'acte de campanya d'El Pi celebrat aquest dissabte a Manacor. | El Pi

El president d'El Pi i candidat al Parlament, Jaume Font, ha apel·lat aquest dissabte al vot dels indecisos per aconseguir que el Pi tingui representació al Congrés i al Senat. Ha estat a Manacor, on més de 500 persones han assistit a la presentació pública de les llistes electorals d'El Pi al Parlament, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Manacor.

Font ha assegurat que si a les eleccions generals «tots els indecisos que estan farts d'extremismes de dreta i d'esquerra voten a El Pi, aquestes illes tindran a Madrid, per primera vegada en la història, diputats i senadors que defensaran de veres les Illes Balears». Perquè, ha assenyalat, «el vot a El Pi és un vot de consciència, no d'obediència a cap partit amb seu central a Madrid».

El candidat al Congrés, Joan Miralles, ha destacat la diferència d'influència que han tingut sempre els nostres diputats i senadors respecte als canaris i que això «és el que vol corregir El Pi si aconseguim representació al Congrés i al Senat».

Per part seva, la candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha assegurat que vol convertir aquesta institució «en l'ajuntament dels ajuntaments, en una institució que estigui a prop de les persones, que solucioni els problemes» i sempre «des del consens i el diàleg, lluitant sempre pel bé de l'illa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.