Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Bit ofereix dos seminaris de gestió de projectes

29371
Imatge d'una de les jornades organitzades per la Fundació Bit. | CAIB

La Fundació Bit organitza, dins del projecte Factoria d'Innovació, dos seminaris gratuïts de capacitació d'empreses per fomentar la «competitivitat empresarial a partir de la innovació i la tecnologia».

Tal com ha explicat CAIB aquest dissabte, el ParcBit és el lloc on se celebren les dues activitats formatives. Aquesta setmana ha tengut lloc el primer seminari sobre Gestió de projectes de Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+I) i, els dies 27, 29 i 30 de maig, s'impartirà el segon seminari de Planificació estratègica de la innovació. Menorca i Eivissa acolliran també aquestes capacitacions durant els mesos d'abril i maig.

Per un costat, el seminari de Gestió de projectes R+D+I oferirà les claus en la gestió de projectes innovadors per aconseguir que els assistents siguin capaços de gestionar millor els projectes en els quals participen i, per tant, impactin en un resultat innovador més eficaç. Així, es dotarà els assistents dels principals conceptes relacionats amb la gestió de projectes R+D+I, identificant les diferents fases corresponents, així com les eines més recents per a la seva gestió.

Per altre costat, el segon seminari de Planificació estratègica de la innovació «facilitarà els principals conceptes i eines pràctiques per implementar un pla estratègic d'innovació en una organització, clau per dirigir de forma correcta el negoci de l'empresa cap a la competitivitat». Es tracta, segons han expressat, d'un contingut que farà que els assistents adquireixin competències com, per exemple, prendre decisions més encertades, gestionar millor les prioritats, optimitzar recursos i minimitzar riscos, incrementar l'eficàcia i el percentatge d'èxit del resultat innovador d'un projecte, sistematitzar el procés de definició i planificació estratègica de la innovació, alinear els reptes de l'empresa i el negoci amb l'estratègia d'innovació o establir indicadors de seguiment i eficàcia del pla d'innovació.

Els dos seminaris compten amb el finançament de la Direcció General d'Innovació i Recerca i seran impartits per la consultora F. Iniciativas tant a Mallorca (ParcBit), a Menorca (CentreBit) i a Eivissa (Consell d'Eivissa).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.