Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mur de la Memòria de Palma incorpora aquest dissabte 17 nous noms de represaliats

29353

El Mur de la Memòria acollirà aquest dissabte l'acte '17 noms més a recordar', durant el qual s'incorporaran 17 noms de represaliats i víctimes del franquisme proposats per Memòria de Mallorca. Durant l'acte, familiars, entitats i autoritats recordaran la figura dels recordats. Un fragment de l'obra 'Els altres', de Salvador Oliva, i una ofrena floral tancaran l'homenatge.

Els noms que s'incorporen són Bernat Bibiloni Vicens, Agueda Campos Barrachina, Jaume Vicens Mas, Erwin Bresler, Salvador Solà Fuster, Teresa Bellera Cemeli, Amalia Lobato Rosique, Joan Augosto Das Neves, Karl 'L'Alemany', Rafel Picornell Font, Vicenç Llopis Blasco, Macià Salvà Moll, Sebastià Vidal Vidal, Ernesto Ribas Astor, Pere Garcia Méndez, Antoni Castañer Cifre i Maties Estaràs Catallops.

El Mur de la Memòria és un projecte de recuperació de la memòria històrica del període de la II República, la Guerra Civil i la repressió. Es va iniciar el maig de 2011 per a oferir un reconeixement públic i institucional a les persones que van morir per la repressió feixista durant la guerra i la dictadura franquista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.