Setmanari d'informació local - 138 anys

La Universitat Autònoma de Barcelona guanya la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives

29335

La Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) ha acollit la final de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. Els equips de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Ramon Llull s’han enfrontat en el debat final. Després d’una llarga deliberació, el jurat ha fallat a favor de l’equip de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha esdevingut el campió de la competició d’oratòria. D’altra banda, Àngels Grimalt, membre de l’equip de la Universitat de València, ha estat nomenada millor oradora.

Els integrants de l’equip guanyador són Gorka Samaniego, Neus Galobardes i Anna Vilà. Els integrants de l’equip subcampió són Paloma Abril, Marc León i Carla González. Enguany, 16 equips d’estudiants de les universitats de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià han debatut al llarg de quatre dies sobre el tema, «S’hauria de legalitzar la gestació subrogada?». Els participants són estudiants dels àmbits del Dret, laboral i polítiques (42%), dobles titulacions (13%), Ciències biològiques i de la Terra (9%), Enginyeries (9%), Comunicació (8%), Economia i empresa (4%), Medicina i ciències biomèdiques (4%) i altres (11%).

Aquesta ha estat la 15a edició de la Lliga de Debat Universitària, una iniciativa de la Xarxa Vives d’Universitats amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana que té per objectiu fomentar les habilitats comunicatives i l’esperit crític de l’estudiantat. La setmana passada, també a la UAO CEU, va cloure la Lliga de de Debat de Secundària i Batxillerat, una competició que enguany ha aplegat més de 5.000 estudiants i 300 docents de 179 instituts d’Andorra, Catalunya i el País Valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.