Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens: «Ningú com el PP sap defensar els interessos de les Balears, aquí i a Madrid»

29327

La candidata del Partit Popular al Congrés, Marga Prohens, ha afirmat aquest dijous durant el sus a la campanya electoral per a les eleccions espanyoles que «comencen quinze dies que volem que siguin en positiu, en els quals volem portar la il·lusió del projecte de Pablo Casado a tots els racons de les Illes Balears. Som el partit de la il·lusió, de les propostes i de l'experiència d'anys governant».

Així, la candidata ha assenyalat: «Començam la campanya electoral i amb ella l'oportunitat que els espanyols facin fora Sánchez de la Moncloa». A més, Prohens ha destacat que a les Balears «també ens juguem molt el 28 d'abril. Triem entre un president que ja s'ha compromès amb un finançament just per a les Illes, amb el suport al turisme com a principal motor econòmic i amb la lluita contra els desavantatges propis de la insularitat i un altre que, al costat d'Armengol, ja ens ha menyspreat i enganyat amb el 'fakeREB' de la vergonya»

Marga Prohens ha apuntat que mentre altres partits donen aquest dijous el tret de sortida, «nosaltres continuam treballant pels ciutadans d'aquesta terra, igual que Pablo Casado, que fa nou mesos que du propostes en positiu per a totes les regions d'Espanya» i ha especificat: «Nosaltres no hem hagut de fer un programa, només hem hagut de recopilar tot el que hem anat fent en aquests mesos».

Finalment, Prohens ha assenyalat: «Volem continuar sent el partit més votat, perquè ningú com el PP sap defensar els interessos de les Balears, aquí i a Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.