Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aprova una «solució transitòria» per no abaixar el sou als funcionaris

29313

El Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous en sessió plenària una «solució transitòria» per la qual els empleats públics d'aquesta institució «continuaran cobrant» el mateix després que s'hagi eliminat el complement de productivitat variable.

Davant els mitjans de comunicació, la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha explicat que s'ha eliminat «el complement mal utilitzat com a productivitat variable», quan estava «ja legalitzat com a complement retributiu dins de l'annex de personal i convalidat pel ple any rere any».

D'aquesta manera, s'ha aprovat una solució transitòria en la qual es dóna un termini de vuit mesos per a fer una valoració de llocs de treball per a veure si aquest import es «pot incorporar dins del complement especific o no». Després d'això, el gener de 2020 es regularitzaran les situacions de cadascun dels llocs de treball.

Palomino ha explicat que «mentrestant» els funcionaris cobraran «un complement específic pel mateix import que anaven cobrant pel mal anomenat complement productivitat». «Continuaran cobrant el mateix durant aquest període transitori», ha remarcat.

La consellera ha detallat que «si s'ha de fer una modificació del complement especific de qualsevol lloc», segons la normativa, s'ha de fer una valoració d'aquest lloc i, en aquest cas, «són tots els llocs».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.