Setmanari d'informació local - 138 anys

El dispositiu de Cort per a les eleccions integra 850 urnes a repartir en 79 col·legis electorals

29311

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dijous del dispositiu logístic de cara a les eleccions espanyoles del 28 d'abril en el qual el Servei de Logística de Cort disposarà de 850 urnes i 435 taules a repartir en 79 col·legis electorals i el cost total dels quals serà de 130.000 euros.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament han detallat que, a més, es disposaran de 1.010 cadires i 170 cabines per a garantir el secret del vot. Així mateix, han avançat que les brigades municipals treballessin «fins al mateix dia» per a garantir l'operatiu, ja que, segons ha explicat Cort, els equips estan adaptant 27 col·legis electorals per a garantir l'accessibilitat a través de rampes i taules adaptades per a persones amb discapacitat.

L'Ajuntament ha apuntat que les brigades comencen els treballs un mes abans del dia de les eleccions, encara que ha assenyalat que, en estar la Pasqua pel mig, els operaris han començat abans a treballar i a realitzar hores extra, per la qual cosa Cort xifra el cost de la logística de cara a les eleccions del 28 d'abril en 130.000 euros.

Finalment, han avançat que les brigades deixaran alguns elements, ja que s'hauran de tornar a col·locar de cara als comicis del 26 de maig, en els quals el dispositiu logístic de Cort es duplicarà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.