Setmanari d'informació local - 138 anys

Arrenquen les Jornades de Portes Obertes de Cant en el Conservatori de Música i Dansa

29309

Les Jornades de Portes Obertes de Cant en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca han començat aquest dijous i s'allargaran fins a aquest divendres amb la finalitat d'obrir les portes del centre als possibles nous alumnes de cant.

Els professors de cant líric Antoni Aragón i Joana Llabrés, a més dels dos pianistes repertoristes, Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès, oferiran als assistents classes obertes.

En concret, Aragó realitzarà aquest dijous de 14.30 a 19.30 hores classes de cant i Blanco, classes de repertori de 14.30 a 18.30 hores. Respecte a aquest divendres, Aragón impartirà classes de cant de 15.30 a 17.30 hores mentre que Llabrés ho farà de les 12.00 a les 15.00 hores.

La conselleria d'Educació i Universitat ha recordat en un comunicat que l'objectiu dels ensenyaments de música és oferir una formació «íntegra» a través d'Ensenyaments Professionals que duren 6 cursos. Així, l'especialitat de cant es comença a cursar en 1r d'Ensenyament Professional i els candidats han de tenir una edat mínima de 16 anys.

A més, l'alumnat cursa idiomes (alemany, italià, francès, anglès) i la resta d'assignatures comunes en totes les especialitats com a Història de la Música, Anàlisi, Harmonia o Música de Cambra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.