Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol diu que el PP «està desorientat», ja que «cada anunci electoral és pitjor»

29301

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat aquest dijous que el PP «està desorientat», ja que considera que «no tenen projecte» i ha sostingut que «cada anunci electoral és pitjor», en referència a les declaracions del líder del PP, Pablo Casado, sobre la possibilitat d'abaixar el Salari Mínim Interprofessional (SMI) a 850 euros.

«Casado desconeixia que el salari mínim estava en 900 euros i això afecta moltíssimes famílies de les Balears», ha expressat Armengol en declaracions als mitjans després d'intervenir en el congrés 'Hitec Europe' a Palma. La líder de l'Executiu també s'ha referit a la proposta del PP d'abaixar les pensions. «Ara més que mai la ciutadania ha de tenir clar quin projecte polític defensa», ha resolt.

La presidenta del Govern també s'ha referit a la «incertesa» respecte a la postura del PP en relació a l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) després que el líder, Pablo Casado, anunciés aquest cap de setmana a Eivissa que «combatrà la 'turismofòbia' i les taxes turístiques».

En aquest sentit, Armengol ha afirmat que el PP balear «ha hagut de corregir-se» encara que apuntat que «no tenen clar què faran sobre aquest tema». «El partit socialista continuarà defensant els drets i les llibertats i estarà al costat de les persones que més sofreixen», ha contraposat Armengol, qui ha assegurat que el PSOE «continuarà apujant» les pensions i treballant perquè l'SMI «continuï a l'alça per a redistribuir millor» la riquesa entre la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.