Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca aprova els guardons d'Honor i Distincions del 2019

29297

L'escriptora Catalina Juan Servera i el director de l'Orquestra Simfònica de les Balears, Eaktai Ahn, seran nomenats filla predilecta i fill adoptiu, respectivament, després que en el Ple del Consell tots els grups polítics hagin aprovat les set medalles d'honor i gratitud i els quatre Premis Jaume II.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, l'elecció de les persones o entitats premiades s'ha dut a terme a través d'un procés participatiu entre els grups polítics de la institució i la ciutadania, que va poder fer propostes a través del portal de participació 'Entretothom' del Departament de Participació Ciutadana i Presidència.

En concret, rebran les medalles d'Honor i Gratitud: Telèfon de l'Esperança, Associació d'Amics dels Molins, Rosa Togores Solivellas, Fundació Guillem Cifre de Colonya, Gabriel Riera Sorell, Margalida Maria Riutort Cloquell i Universitat de les Illes Balears (UIB).

Així mateix, els Premis Jaume II són per a Catalina Thomas Coll i Patricia Guijarro Gutiérrez, Ángeles sin Alas, Carles Bover Martínez, i els municipis d'Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.