Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort aprova la creació d'una plaça d'agent d'igualtat

29279

La Junta de Govern ha aprovat aquest dimecres la creació de la nova plaça de l'especialitat tècnic d'administració especial, amb l'especialitat agent d'igualtat. És d'una plaça de nivell superior (A1) i de nova creació, ja que fins ara no existia.

La regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, s'ha mostrat «satisfeta», ja que, segons ha dit, «era una acció prioritària». Tal com ha explicat, aquesta plaça respon al compliment del Pla d'igualtat del personal de l'Ajuntament, i les funcions d'aquest lloc seran les d'impulsar i coordinar les accions del pla.

La plaça va ser aprovada per unanimitat en l'última mesa de negociació amb tots els sindicats, i és una de les 89 accions que conformen el Pla d'igualtat. Cal destacar que aquest pla està dividit en quatre eixos: accés i promoció, comunicació i cultura organitzativa, salut laboral i usos del temps.

La plaça es cobrirà via concurs públic, i per a optar a ella serà obligatori comptar amb una llicenciatura o grau, a més d'un altre títol de formació de postgrau relacionat amb la matèria de la igualtat de gènere i/o titulació tècnica superior de formació professional en igualtat de gènere.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.