Setmanari d'informació local - 138 anys

Els partits de les Balears donen el sus a la campanya electoral aquest dijous

29277

Els principals partits polítics del les Balears donaran inici aquest dijous a la campanya electoral per a les eleccions generals del 28 d'abril amb la tradicional encartellada a Palma.

Els primers que començaran amb l'encartellada simbòlica seran els membres del PSIB. En la seu de la formació de Palma, on hi seran estaran presents el candidat al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, els del Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll i la candita al Govern, Francina Armengol.

A partir de les 19.30 hores, els candidats de Podem participaran en el simulacre d'aferrada de cartells al carrer Sant Magí, 24. Participaran Antònia Jover, Lucía Muñoz, Pep Malagrava, Juan Pedro Yllanes i Antònia Martín, entre altres membres del partit.

Posteriorment, a les 20.00 hores, Veus Progressistes donarà inici a la campanya electoral en la plaça Llorenç Bisbal. El candidat al Congrés, Guillem Balboa, i la del Senat, Rosa Cursach, realitzaran un discurs davant la militància.

A les 18.30 hores, Ciudadanos realitzarà el seu acte en la zona de l'Estació Intermodal i El PI a la plaça de la Porta Pintada. Per part de la Ciudadanos estaran presents el cap de Cs al Congrés per les Illes, Joan Mesquida, i el candidat al Senat per Mallorca, Pedro Ribas. En l'acte del PI participaran el seu president, Jaume Font, i el seu secretari general, Josep Melià.

A les 19.00 hores, el candidat del PP al Govern, Biel Company, el cap de llista al Congrés, Margalida Prohens, i la del Senat, Maria Salom, donaran l'inici a la campanya electoral.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.