Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «El PSIB és l'únic que té un projecte clar»

29169
Imatge dels líders del PSIB durant el sopar realitzat aquest divendres a Calvià. | PSIB-PSOE

Un miler de persones han acompanyat el PSIB de Calvià en un emotiu i multitudinari acte de presentació de la candidatura socialista, que s'ha celebrat al Poliesportiu de Galatzó i en el qual han estat presents la candidata del partit al Govern, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Calvià, Alfonso Rodríguez.

Durant l'acte, Armengol ha defensat que «Calvià sempre ha estat un referent per a tots els i les socialistes, amb el lideratge d'un home que és sensibilitat, cor, amb grans conviccions, que sempre ha defensat els interessos del seu municipi, com és Alfonso Rodríguez».

La candidata ha assegurat que «l'Espanya que volem a partir del 28 d'abril és com el Calvià i les Balears que hem començat a construir aquests quatre anys, una terra més plural, diversa i amb més drets». De fet, Armengol ha recordat que «hem crescut econòmicament, i això ens ha permès allargar temporada turística com s'ha fet a Calvià, amb més drets i millor ocupació».

Per això, la candidata del PSIB-PSOE ha advertit que «el 28 d'abril i del 26 de maig ens jugam el nostre futur, i ha de quedar clar que el Partit Socialista és l'únic que té un projecte clar per Calvià, per Mallorca, per Balears, per Espanya i per Europa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.