Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns àudios relacionen Cursach i Joan Mesquida en un intercanvi de favors

29153

El diari Público ha donat a conèixer aquest divendres una exclusiva que demostra la relació de l'exdirector de la Policia i de la Guardia Civil amb Cursach, imputat per organització criminal amb la Policia Local de Palma.

En el curs de la investigació periodística que ha fet Público sobre les clavegueres del cas Cursach, han trobat unes gravacions que afecten directament Joan Mesquida, candidat de Ciudadanos a les Balears per al Congrés espanyol.

Mesquida ha estat conseller d'Hisenda i Pressupostos durant quatre anys, va ser nomenat director general de Turisme i Projectes Estratègics de l'Ajuntament socialista de Calvià, però al juliol passat va abandonar aquest lloc i es va passar a Ciudadanos.

Segons explica el diari, fa pocs anys Mesquida era amic de Cursach amb qui intercanviava favors i inclús trampejaven els permisos de concerts que superaven els límits de decibels permesos, gràcies al seu lloc al capdavant de Turisme a Calvià.

Público, qui ha tengut accés a àudios originals que així ho demostren, explica que Mesquida va posar al servei de l'entramat de Cursach dos dels càrrecs públics que varen ser detenguts i imputats per a beneficiar a la xarxa mafiosa: Jaume Nadal i Bernat Rossinyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.