Setmanari d'informació local - 138 anys

Principi i final d'un negoci qualsevol

29141

En els inicis d'un negoci, d'una empresa, quan som emprenedors i tenim una idea en la ment amb un projecte guanyador entre mans, energia en el cor, força, passió i determinació, sembla que res ni ningú ens pot detenir. El futur s'obre davant nosaltres, sense més límits que els que un vulgui posar.

I és que tal com es troba el panorama espanyol en relació al treball, com es comenci un projecte empresarial amb cap mena de dubte sobre les teves capacitats, qualitats i formació, les possibilitats de dur a terme un futur laboral dependent únicament d'un mateix estaran abocades al fracàs.

A més de tot aquest esperit, capacitat i formació que hem de tenir, podem recórrer a diferents eines i ajudes que trobarem fàcilment amb un bon ús d'internet. Per aquest mitjà podrem tenir accés a informació sobre les ajudes estatals, regionals i locals que ofereixen els diferents organismes públics o les empreses privades, pàgines webs que ajuden i assessoren emprenedors, i fins i tot llocs online especialitzats en alguna matèria que pugui ser d'utilitat per a cada projecte específic.

Sense anar més lluny, podem rebre ajuda de la web Bussiness-asset que pots localitzar darrere de la url; https://business-asset.com/, un lloc online especialitzat a oferir traspassos de negocis en tot el territori nacional. Una web del màxim interès per a aquells que estiguin interessats en la venda de negocis, tant propis com aliens, per a adquirir-los i començar ràpidament a treballar en ells, perquè tindria tots els requisits legals ja coberts, amb el que l'empresari evitaria tot el procés llarg, i a vegades penós, de complir amb tots els tràmits legals per a posar-lo en funcionament. D'aquesta manera, només hauria de comprar i començar a produir, desenvolupar tots els coneixements i força de treball que li demana el cos en un negoci propi.

Una forma molt recomanable de començar un negoci, amb cada vegada majors seguidors, i no és d'estranyar, perquè una important quantitat de joves emprenedors no arriben a complir els seus somnis precisament per l'esforç esgotador, l'excés de despesa, i els temps que es perden en la lenta burocràcia existent per a obrir un negoci.

Com no acabar un negoci

Si hem vist com iniciar un negoci, què hem de tenir i quines eines podem utilitzar, veurem a continuació què hem d'evitar costi el que costi perquè la nostra empresa no acabi en concurs o en un preconcurso de acreedores, que com sabem és un període de gràcia que es concedeix a les empreses que estan prop d'entrar en concurs, oferint-los una última oportunitat per a reconduir la seva situació econòmica abans que la intervenció judicial es faci inevitable. En cas de necessitar-ho, podrem recórrer a Dipcom Corporate, una empresa experta en la gestió de crisi d'aquest tipus i que oferiran el millor assessorament possible per a sortir del preconcurso.

Per a evitar el concurs de creditors o el preconcurso, hem de seguir aquestes cinc premisses bàsiques; per a començar reconèixer el problema i actuar amb la màxima celeritat, no esperar que el problema se solucioni per si només amb un cop de sort, aplicar, una vegada fet l'estudi corresponent, els ajustos necessaris i raonables. Seguidament, haurà d'establir-se una política de comunicació adequada amb tots els públics (proveïdors, bancs, clients, inversors…), si és inevitable i hem de fer ús del preconcurso, aprofitarem al màxim els avantatges que ens ofereix aquesta última oportunitat, i finalment, podrem deixar passo a nous socis i inversors que amb els seus diners salvin la situació.

Fora de l'empresa

Ara bé, tant si som empresaris, treballadors autònoms o per compte d'altri o estem desocupats, podem accedir a una forma alternativa de procurar-nos alguns guanys econòmics. En aquests moments i gràcies a l'auge, expansió i desenvolupament d'internet, l'empresa o l'ofici professional no són les úniques formes de guanyar diners.

Poden entrar en l'adreça web www.comoganardinero.pro i descobrir com guanyar diners sense haver d'anar a treballar a cap lloc, sinó còmodament, des de casa, només amb internet i un ordinador. Efectivament, és possible guanyar diners des de casa, no només un auxili a la nòmina habitual, sinó que podem aconseguir un sou íntegre, existeixen múltiples possibilitats de fer una carrera professional dins de la gran xarxa global. Entra en l'enllaç i informa't, pot ser que el teu futur estigui més prop del que creïs, en la teva pròpia casa.

Dins de l'empresa

Acabarem aquest article informatiu d'interès a l'empresari i a l'emprenedor parlant d'un tema que està d'actualitat; la baixa per maternitat, i respondrem a qüestions com el cost o la durada de la baixa per maternitat, encara que per a completar aquesta informació, aconsellem que llegeixin el que es diu en aquest article (https://seguridadsocialweb.com/baja-por-maternidad/), pertanyent al sector informatiu de la Seguretat Social.

L'empresariat ha de començar a canviar la seva perspectiva sobre la contractació de dones. Des d'Europa avisen d'aquest terrible error, de la pèrdua d'un enorme potencial humà pel temor a les baixes per maternitat, i és que la capacitat de les dones per al treball sempre ha estat menysvalorada, i és ara, amb el desenvolupament de les noves tecnologies, quan més essencial i benvolgut hauria d'estar, degut, segons els experts, a l'afinitat que s'estableix entre tecnologia i capacitats innates de la dona.

El personal de recursos humans o els directius que han d'opinar sobre la contractació d'una dona han de saber que el 100% del salari d'una treballadora durant el període de baixa per maternitat l'abona exclusivament l'INSS, l'empresa només haurà de continuar ingressant la quota de la Seguretat Social.

Quant a la durada d'una baixa per maternitat, a Espanya consta de 16 setmanes, que s'està obligada a gaudir de forma ininterrompuda, que s'amplia fins a dues setmanes més en el cas de part, adopció o acolliment múltiple, és possible fins i tot sumar dues setmanes més si el fill sofreix algun tipus de discapacitat. D'altra banda, es contempla que la mare pugui cedir al pare un màxim de deu setmanes, sempre que les sis primeres setmanes després del part les mantingui la mare.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.