Setmanari d'informació local - 138 anys

Pericay abandona la política a les Balears

29133

El que va ser un dels promotors de Ciudadanos a les Balears, Xavier Pericay, es planteja abandonar la política. Una decisió que prendrà després de leseleccions, ha informat IB3. L'altra opció que preveu és anar a Madrid, si l'executiva de la formació li ho proposa. El que és segur, és que dóna per acabada és la seva carrera política a les Balears, després d’haver perdut les primàries per encapçalar la candidatura de Ciudadanos al Parlament.

Segons ha explicat, el cas Bauzá, tampoc ha ajudat. Pericay respecta que Albert Rivera hagi col·locat l'expresident al número cinc de la llista a les europees, però qüestiona que tengui un efecte positiu. De tota manera, està satisfet perquè Rivera l'hagi allunyat de les Illes.

Les llistes per a les eleccions municipals també donen molts maldecaps a la formació. Pericay admet que hi ha desavinences internes, per exemple a Palma, per confeccionar les candidatures. No està clar que Josep Lluís Bauçà continuï com a número 1 a Palma, tot i que és el que voldria Pericay.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.