Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 emetrà 'El dia de la Sèpia' sobre la trobada de Miquel Barceló i Enrique Vila-Matas a París

29131

L'ens de radiotelevisió pública de les Balears (IB3) emetrà aquest dissabte a les 22.30 hores el documental 'El dia de la Sèpia' sobre la trobada de Miquel Barceló i Enrique Vila-Matas en el taller de París del pintor que havia de retratar a l'escriptor.

Segons ha informat IB3, s'estrenarà dins del programa 'L'Hora D', que el dissabte es dedicarà a la figura de Miquel Barceló, i, en termes més concrets, en el documental els dos personatges «viuen una jornada de confessions i intensos diàlegs plens de referència generacional».

«Una visita a un segon taller del pintor accentua la complicitat entre els dos artistes i propícia el naixement d'una col·laboració, un text literari per a acompanyar una exposició de Barceló, que servirà com a fil conductor del documental», han explicat des d'IB3.

Així mateix, s'ha informat que després es tornarà a emetre 'Vidre de Meravelles' del cineasta Manuel Huerga, i s'ha recordat que, a més, el programa està disponible en directe a través de la pàgina web d'IB3 i, posteriorment, per consum sota demanda sota la secció 'A la carta'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.