Setmanari d'informació local - 138 anys

Melià presenta una llista per a «fer possible el canvi tranquil» de Palma

29097

El candidat d’El Pi a Palma, Josep Melià, ha presentat aquest dimecres la llista amb la qual es presentarà a les pròximes eleccions municipals amb l’objectiu de governar Palma. Melià ha donat cabuda en la seva candidatura a «persones representatives dels diferents barris de Palma, independents, professionals liberals i empleats públics entre d’altres».

Segons ha comentat el candidat d’El Pi a Palma, la llista és un «clar reflex del millor i divers de Palma, un equip de dones i homes d’entre 26 i 55 anys que poden fer possible el canvi tranquil que es necessita per transformar la nostra ciutat».

Melià ha fet pública la llista en un acte on s’han congregat més de 300 persones i ha deixat clar que «ara és el moment de reorientar el rumb de Palma i al Pi estem preparats perquè som persones amb una clara vocació municipalista i que hem demostrat capacitat de gestió i de saber escoltar als ciutadans i solucionar els seus problemes».

El candidat d’El Pi Palma, que ha estat acompanyat del president d’El Pi, Jaume Font i la vicepresidenta, Xisca Mora, ha explicat: «Som davant un canvi en la manera de fer política que marcarà tota una generació, hem de fugir dels extremismes i ser capaços d’aconseguir el consens i teixir ponts pel bé comú».

Melià ha apuntat que els cinc eixos que determinaran la proposta de la formació a Palma són: «suport total al comerç de proximitat, lloguer turístic amb mesura, més transport públic i més aparcaments, millor gestió i més manteniment i una Palma plena de cultura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.